Integritetspolicy

ALLMÄN

Vi hanterar säkerheten kring era personuppgifter med största respekt och hänsyn. På denna sida beskriver vi hur insamling och användning av data på denna webbplats hanteras för att följa lagar och förordningar (GDPR).

Vilka uppgifter lagrar vi och hur länge?

De uppgifter som lagras är de fält som respektive inskicksformulär innehåller. Vi sparar uppgifterna så länge det är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen.

Ta del av, ändra eller radera den lagrade informationen

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig upp till en gång per år. För att göra detta kontaktar du personuppgiftsansvarig. Du har även rätt att begära rättning, radering av dina personuppgifter när som helst.

Samtycke

Genom att du registrerar dig och använder vårt inskicksformulär godkänner du att du har läst den här integritetspolicyn och samtycker till att dina personuppgifter behandlas såsom beskrivet häri. Du har rätt att återkalla samtycke till användning av dina personuppgifter när som helst genom att kontakta personuppgiftsansvarig.

Personuppgiftsansvarig

Canned Foods Sweden AB är personuppgiftsansvarig för Canned Foods Sweden AB:s behandling av dina personuppgifter och ansvarar för att sådan behandling sker i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Kontaktuppgifter

Canned Foods Sweden AB
Org nr 556830-7945
Toivovägen 22
134 32 Gustavsberg
+46 (0) 709903001
info@cannedfoods.se